JOULUKUUN SUOSIKIT

JOULUKUUN SUOSIKIT

 
DSC_0715.jpg

L: Joulukuussa hankin itselleni Bepanthenin tilalle Weledan Skin Food-klassikkovoiteen. Täyteläinen voide, joka jättää kädet ihan uskomattoman silkkisiksi. Tehnyt myös ihmeitä kuiville kyynärpäille ja niistämisestä rohtuneille nenänpielille! Uusi luottotuotteeni talvikuukausille. Huom! Tuote sisältää mehiläisvahaa ja lanoliinia eikä siis ole vegaaninen.

N: Yksi joulukuun suosikeistani oli ihan tavallinen vehnätyyny. Olen kärsinyt tosi kovista hartiakivuista aivan liian pitkään, ja varsinkin näin kylmällä säällä ja tenttien alla päänsäryt ovat arkipäivää. Lämmin vehnätyyny auttaa rentouttamaan hartiat ja lämmittää sitä paitsi koko kroppaa (syväjäädyn aina opiskellessani, kun joutuu istumaan tunteja liikkumatta). Ihan paras lohtu myös menkkakipuihin! Oman vehnätyynyni adoptoin perheeni vanhalta vaihto-oppilaalta, mutta jyvätyynyn ompelee helposti myös itse (klik!).

IMG_9181.jpg

L: Joulukuun parhaimpia asioita oli läheisten osoittama tuki ja arvostus joulun aikaan. Oli valtavan tärkeää saada perheeltä ja ystävlitä omia arvoja vastaavia lahjoja sekä kannustavia kommentteja joulupöydässä! Joulu on itselleni rakas juhla ja lipsumisen sijaan omien arvojen noudattaminen tuntuu silloin entistäkin tärkeämmältä. Vielä muutama vuosi sitten eräs sukulaiseni kommentoi jouluaattona kärkkäästi vegaanisia jouluruokiani - tänä jouluna sain samaiselta henkilöltä aivan ihanan aineettoman lahjan, ja porkkalatahnanikin oli koko seurueen hitti alkupalapöydässä!

N: Toinenkin suosikkini joulukuulle on edistänyt hyvinvointiani huomattomasti – nimittäin jooga! Olen harrastanut joogaa on ja off reilut kolme vuotta, mutta muuttaessani Ruotsiin viime syksynä jouduin jättämään taakseni monen muun asian lisäksi myös lempistudioni Pure Moven, ja jooga jäi tauolle. Olen tietyissä asioissa harmillisen saamaton (jätän kaiken ei-akuutin aina viimetinkaan), joten kun tuttua paikkaa ei enää ollutkaan, uuden studion etsimisestä tuli ylitsepääsemättömältä tuntuva asia. Joulukuussa otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja hankin jäsenyyden ihan lähelläni sijaitsevaan hot yoga -studioon. Ja voi vitsi, jooga on ihanaa! Tunnin verran omaa aikaa, omaan kehoon tutustumista ja sen kuuntelemista ilman paineita.

 
BANAANIPANNUKAKUT (V, GL)

BANAANIPANNUKAKUT (V, GL)

VINKKEJÄ VEGAANISEEN JOULUPÖYTÄÄN

VINKKEJÄ VEGAANISEEN JOULUPÖYTÄÄN