SYYSKUUN SUOSIKIT

SYYSKUUN SUOSIKIT

 
IMG_8508.jpg

N: En ole oikein koskaan ymmärtänyt kasvo- tai vartalovoiteisiin panostamista, mutta tämä Madaran kosteusgeeli muutti mieleni täysin. Tuote sopii täydellisesti akneen taipuvaiselle sekaiholleni, ja geelimäisyys (hinnan lisäksi) tuo levitykseen luksuksen tuntua. On hauskaa, miten näinkin pienellä rutiininvaihdoksella tulee heti paljon skarpimpi ja put together -olo. Löysin uuden luottotuotteeni!

Geeli oli oikeastaan vain lisäys Madaran valikoimaani, ja aion ehdottomasti tehdä merkistä pidemmän postauksen. Sertifioidun luonnonkosmetiikan lisäksi useat Madaran tuotepakkauksista ovat täysin tai osittain kierrätettyä muovia ja suurimmilta osin vegaanisia (jotkut tuotteista sisältävät villa- ja mehiläisvahaa).

L: Yksi viime aikojen suosikki on ollut Docventures-televisiosarja. Tänä syksynä taas kuusi uutta dokumenttia ja kuusi livekeskustelua (+ muuta oheismateriaalia), katso esim. Yle Areenasta. Turussa Docventures-studioita jäjestetään tiistai-iltaisin Bar Kukassa ja Kasvisravintola Keitaassa. Katso täältä oman paikkakuntasi leffakerhot!

 
 

N: Löysin Vulfpeck-yhtyeen ihan sattumalta selaillessa Spotifyn soittolistoja kuun alussa, ja funkia ja R&B:tä ammentava rento tyyli iski heti. Biisien tahtiin kuljettiin sateessa (Animal Spirits), jammailtiin kirjastossa (Wait for the moment) ja juotiin teetä Tinder-treffeillä (Mr. Finish Line).

 
 
DSC_0397.jpg

L: Ihastuin Virossa monipuoliseen ja ravintorikkaaseen tattariin. Käytän liotettua tattaria kvinoan tapaan ruokaisissa salaateissa ja lisukkeena, tai tuomaan ruokaisuutta tuorepuuroissa ja smoothieissa. Tattaria voi myös idättää! Kotimaista tattaria löytää isommista marketeista ja esimerkiksi Ruohonjuuresta.

Tähän tattarigranolaan olen aivan koukussa. Tattari on ihana lisuke esimerkiksi puuron tai smoothien päällä myös yksinään paahdettuna. Tällöin sekoittaisin tattarisuurimoihin kanelia ja sulaa kookosöljyä ja paahtaisin uunissa n. 30 minuutin ajan. 

 
OPERAATIO VAATEKASSI

OPERAATIO VAATEKASSI

OSTOLAKOSTA

OSTOLAKOSTA