TUOTE-ESITTELYSSÄ MÁDARA

TUOTE-ESITTELYSSÄ MÁDARA

 

Oma siirtymiseni luonnonkosmetiikkaan alkoi edellisvuonna, kun vieläkin tuntemattomasta syystä aloin saada inhottavia allergisia reaktioita sekä kasvoihini että päänahkaan. Silmäluomeni turposivat ja koko päätä kutitti toistuvasti, eikä mikään tuntunut auttavan. Erityisesti hilseily oli tummien, kiharien hiuksieni takia tosi epämiellyttävää, ja aloin kuumeisesti etsimään lempeämpiä vaihtoehtoja käyttämiini hiustenhoitotuotteisiin. Löysin Madaran!

Madaran Nourish and Repair - shampoota  ja - hoitoainetta  olen käyttänyt tyytyväisenä jo muutaman vuoden.

Madaran Nourish and Repair -shampoota ja -hoitoainetta olen käyttänyt tyytyväisenä jo muutaman vuoden.

MÁDARA on latvialainen kauneudenhoitoon keskittyvä yritys, joka reilun kymmenvuotisen olemassa olonsa aikana on levinnyt nopeasti tunnetuimpien luonnonkosmetiikkamerkkien joukkoon. Madaran tuotteet ovat ranskalaisella ECOCERTillä sertifikoituja, mikä lyhyesti sanottuna takaa muun muassa, että vähintään 95% tuotteiden ainesosista ovat luonnollisia, pakkaukset biohajoavia tai kierrätettäviä, eikä tuotteita ole testattu eläimillä. On myös ihan mahtavaa, että tuotteet oikeasti tehdään Latviassa. Siis suhteellisen lähellä!

Madara vaikuttaa kaiken puolin fiksulta yritykseltä. Kuten jo Syyskuun suosikit -postauksessa mainitsinkin, useat merkin tuotteista ovat nykyään pakattu 100% uusiomuoviin, ja nettisivuilta löytyvän bloginsa mukaan 40% Madaran tuotepakkauksista valmistettiin kierrätysmateriaaleista vuonna 2016. Yllätyin myös positiivisesti tilatessani tuotteita netistä, sillä postiluukkuun kolahti täysin ylimääräisestä muovista karsittu paketti.

Sekaiholle erittäin mainio kasvovesi+kosteusvoide -yhdistelmä, käyttämäni kestovanulaput ja ihanan tuoksuinen  Cranberry Jupiter  -(suihku/käsi/vartalo)saippua

Sekaiholle erittäin mainio kasvovesi+kosteusvoide -yhdistelmä, käyttämäni kestovanulaput ja ihanan tuoksuinen Cranberry Jupiter -(suihku/käsi/vartalo)saippua

Nykyiset (joskin hyvin yksinkertaiset) kauneusrutiinini koostuvat lähes yksinomaan Madaran tuotteista, ja merkiltä kokeilemastani kymmenisestä tuotteesta vain yhdestä en pitänyt riittävästi ostaakseni sen uudestaan (kyseessä oli deodorantti, jonka tuoksu ei ollut mieleeni). Tämä on ihan hyvä saldo ottaen huomioon itseni kosmetiikankuluttajana – hiukseni ovat luonnonkiharat ja vaativat extrakosteutta, ihoni akneen taipuvainen ja rasvoittuva. En ole siis mikään helpoin asiakas. Erityisesti tämä puhdistusvaahto/kasvovesi/kosteusvoide -kombo on sopinut iholleni tosi hyvin. On ihan parasta löytää aidosti kestävyydestä kiinnostunut merkki, joka on myös laadultaan primaa. Onko teillä kokemuksia Madarasta?

 
ILMASTOTALKOOT: YKSILÖN VALINNAT

ILMASTOTALKOOT: YKSILÖN VALINNAT

VASTUULLINEN VAATEKAAPPI

VASTUULLINEN VAATEKAAPPI